Vaste of freelance job

Ben je digitaal marketeer, webdeveloper, copywriter of grafisch vormgever en ben je op zoek naar een vaste job of freelance projecten?

We maken een grondige analyse van jouw competenties en kennis en je krijgt ook inzicht in jouw kleurenprofiel. Bij het zoeken van de juiste match houden we sterk rekening met de cultuur van het bedrijf waar je terecht komt en met jouw persoonlijkheid. Zo matchen we jouw profiel aan de leukste projecten of de tofste job.

Vind mijn volgende job of project

Consultant bij OMCareers

Consultancy is veel meer dan enkel advies geven bij OMCareers. Je bereidt voor, helpt, begeleidt de bedrijven in hun digitale nood. We zorgen voor uitdagende projecten die perfect bij jouw profiel passen en zorgen voor de nodige begeleiding en opleiding.

Wil je aan de slag als consultant bij OMCareers? 

Alles weten over Consultant bij OMCareers

Recente vacatures
Freelance
Oost-Vlaanderen
Project, Vast

Heb je als freelancer nog een aantal uren per week vrij?

Of ben je op zoek naar een nieuwe fulltime opdracht?

 

Digital Marketing Consultant
Oost-Vlaanderen
Vast

Als Digital Marketing Consultant binnen OMCareers ga je op project bij de klant waarbij het digitale aspect uiteraard een grote focus heeft.

Google Ads Expert
Oost-Vlaanderen
Vast

Als Google Ads expert binnen OMCollective word jij hét aanspreekpunt voor alle strategische en uitvoerende vragen rond Ads.

Content Coördinator
Brussel
Project

Als veelzijdige storyteller word jij de nieuwe Content Coördinator. Jij weet de juiste boodschap te koppelen aan de doelgroep.

Interesse, neem contact op met mij!