Vaste of freelance job

Ben je digitaal marketeer, webdeveloper, copywriter of grafisch vormgever en ben je op zoek naar een vaste job of freelance projecten?

We maken een grondige analyse van jouw competenties en kennis en je krijgt ook inzicht in jouw kleurenprofiel. Bij het zoeken van de juiste match houden we sterk rekening met de cultuur van het bedrijf waar je terecht komt en met jouw persoonlijkheid. Zo matchen we jouw profiel aan de leukste projecten of de tofste job.

Vind mijn volgende job of project

Consultant bij OMCareers

Consultancy is veel meer dan enkel advies geven bij OMCareers. Je bereidt voor, helpt, begeleidt de bedrijven in hun digitale nood. We zorgen voor uitdagende projecten die perfect bij jouw profiel passen en zorgen voor de nodige begeleiding en opleiding.

Wil je aan de slag als consultant bij OMCareers? 

Alles weten over Consultant bij OMCareers

Recente vacatures
Freelance
Oost-Vlaanderen
Project, Vast

Heb je als freelancer nog een aantal uren per week vrij?

Of ben je op zoek naar een nieuwe fulltime opdracht?

 

E-mail Marketingspecialist
Brussel
Vast

Voor een klant in de HR sector zal je als e-mailmarketingspecialist werken vanuit regio Brussel voor 16 verschillende landen.

E-Mail Marketing Specialist
Antwerpen
Vast

Voor een klant met een leuk product zal je tewerkgesteld worden als E-mail Marketing Specialist. Je staat in voor de dagelijkse activiteiten omtrent e-mail van 16 verschillende landen.

CRM Marketeer
Brussel
Vast

Als CRM marketeer, voor een brillengigant, krijg je een eigen bril waarmee je zelf alles kan bepalen.

Interesse, neem contact op met mij!