Vaste of freelance job

Ben je digitaal marketeer, webdeveloper, copywriter of grafisch vormgever en ben je op zoek naar een vaste job of freelance projecten?

We maken een grondige analyse van jouw competenties en kennis en je krijgt ook inzicht in jouw kleurenprofiel. Bij het zoeken van de juiste match houden we sterk rekening met de cultuur van het bedrijf waar je terecht komt en met jouw persoonlijkheid. Zo matchen we jouw profiel aan de leukste projecten of de tofste job.

Vind mijn volgende job of project

Consultant bij OMCareers

Consultancy is veel meer dan enkel advies geven bij OMCareers. Je bereidt voor, helpt, begeleidt de bedrijven in hun digitale nood. We zorgen voor uitdagende projecten die perfect bij jouw profiel passen en zorgen voor de nodige begeleiding en opleiding.

Wil je aan de slag als consultant bij OMCareers? 

Alles weten over Consultant bij OMCareers

Recente vacatures
Freelance
Oost-Vlaanderen
Project, Vast

Heb je als freelancer nog een aantal uren per week vrij?

Of ben je op zoek naar een nieuwe fulltime opdracht?

 

Social & Content Marketeer
Brussel
Project

Ben jij gebeten door Social Media en Content Marketing? Ben je sterk projectmatig en SEO-minded? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!

Digital Marketing Consultant
Oost-Vlaanderen
Vast

Als Digital Marketing Consultant binnen OMCareers & OMCollective ga je deels op project bij de klant en ben hiernaast aan de slag binnen het agency waarbij het digitale aspect uiteraard een grote focus heeft.

SEA Marketeer
Brussel
Project

Ben jij een SEA Specialist die toe is aan een vervolgstap als freelancer of consultant? Lees dan snel verder en solliciteer!

Interesse, neem contact op met mij!