logo referentie
De Persgroep

De Persgroep is een toonaangevende uitgever in België van nationale, regionale én lokale nieuwsmerken, magazines, websites, televisies, radio en telco. 

logo referentie
Moteo

Moteo is dé referentie in Europa voor gemotoriseerde voertuigen en is actief in de landen: Zwitserland, Frankrijk, Portugal, Nederland en België. 
Hun aanpak staat voor vertrouwen en ervaring, zowel tegenover de producenten als tegenover de eindklant. 

logo referentie
Renson

Een gezond binnenklimaat creëren is al van in het prille begin de missie van dit Belgische familiebedrijf.
Daarom luidt de baseline ‘Creating healthy spaces’: zij willen met uitgekiende ventilatie, zonwering en/of outdoor oplossingen een comfortabele en gezonde leef- en werkomgeving creëren.

Bij OMCareers kunnen klanten rekenen op een down to earth en hands-on mentaliteit 

OMCareers vaardigt namelijk eigen medewerkers of professionele freelancers af. We weten perfect wat ze kunnen en matchen hun persoonlijkheid met de cultuur van jouw bedrijf.

 • Als consultant inhouse werken bij een bedrijf, geeft me de nodige uitdaging, zelfstandigheid en voeling met het product en de mensen. Je kan bovendien veel sneller schakelen en het bedrijf er digitaal mee vooruit helpen.

  ArnoOnline Marketing Consultant OMCareers, 4 jaar ervaring

 • Door fulltime als consultant bij mijn klant te werken, word ik sneller betrokken bij de marketingplannen en krijg ik meer voeling met het merk. Het is bovendien belangrijk om een helikoptervisie te hebben om alle touchpoints te kunnen stroomlijnen.

  EviOnline Marketing Consultant OMCareers, 4 jaar ervaring

 • Bij OMCareers spreken hun down to earth en hands-on mentaliteit ons heel erg aan. Hier gelden geen verkoopspraatjes, maar je voelt de expertise, ambitie en dynamiek.
  Dat gecombineerd met een focus op ROI, geeft een heel goeie match met ons!

  Katja De LaetHead of Marketing Europe, Moteo 2Wheels