https://www.youtube.com/watch?v=4BfKFCOCJe8

Project zkt. digitaal expert

Ik ben digitaal expert!

Welkom aan boord!

Via digital consultancy helpt OMCareers bedrijven om de juiste (digitale) expertise in huis te halen voor het realiseren van hun online marketingdoelstellingen.
Hiervoor doen we beroep op een uitgebreid netwerk van eigen online marketing consultants en freelance digitale experts.

Freelance

Ben jij een digital marketeer, webdeveloper, copywriter, manager of grafisch vormgever en zoek je freelance projecten? Dan ben je hier aan het juiste adres. OMCareers maakt een analyse van je competenties en zoekt opdrachtgevers waarvoor jouw ervaring een meerwaarde kan betekenen. Bij het zoeken van de juiste klik, houden we rekening met je regio, je persoonlijkheid en je ervaringsniveau. Interesse om je aan te sluiten bij OMCareers om geen enkele kans te missen? Neem contact op met Nena of vul het online contactformulier in.

Consultant

Ben je een digitaal marketeer en zoek je een nieuwe uitdagende job? Als consultant ben je bij OMCareers vast in dienst en ga je op project bij klanten.  Als bedrijf hechten we veel belang aan grondige opleiding van ons team. Er wordt individueel een groeitraject uitgewerkt, je krijgt continu kansen om je kennis bij te schaven en je kan als consultant terugvallen op 30 digitale krakken van OMCareers en OMCollective voor advies en ondersteuning. Wil je graag op gesprek komen? Neem contact op met Jokelien of vul het online contactformulier in.

Contactformulier

Vul het online formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.


Ons team

Benieuwd om ons te leren kennen? We stellen ons alvast digitaal voor!

Nena Van Damme

Nena Van Damme

Digital Recruiter - Freelance

Nena gaat op zoek naar de geschikte kandidaat voor nieuwe projecten. Bovendien breidt ze continu het OMCareers freelance netwerk verder uit.

Jokelien Bunk

Jokelien Bunk

Digital Recruiter & HR Manager

Aanwerven van consultants met een grote meerwaarde is Jokeliens grootste sterkte. Daarnaast verzorgt ze ook de operationele werking van de hele boîte.

valerie weemaes

Valerie Weemaes

Business Developer

OMCareers verder doen groeien, dat is de missie van Valerie. Zij gaat op zoek naar projecten waarvoor we de perfecte consultant al in gedachten hebben.

Eline Jansegers

Eline Jansegers

Business Unit Manager

Wanna talk business? Dan ben je bij Eline aan het juiste adres. Met 6 jaar ervaring in consultancy kan ze als de beste inschatten welke profielen jouw noden zullen vervullen.

omcareers consultants

Vervoeg jij binnenkort ons consulting team? Meld je dan nu aan. Tot snel!